Saturday, February 7, 2009

Muusika

Metal. Põhiliselt. Jah.
Enamik inimesi arvab, et see on lihtsalt röökimine ja karjumine, aga teglikult ei ole. Selles on küll jah karjumist, aga seal on ka meloodia ja sõnad (millest on küll raske või võimatu aru saada). Metal on kõige võimsam muusika vorm üldse. Kõik need "ägedad" on lihtsalt nagu mingid eputamislaulud. Metalis on seda võimu ja tugevust, mida laulus vaja ongi.
Kui kuulan metalit, ei tähenda see, et pean olema sünge ja kandma ainult musta. Muusika maitse küll iseloomustab inimest, aga selle järgi ei saa ikkagi inimest täielikult hinnata. Ka kõige armsam lapsuke roosas võib metalit kuulata.
Veel kuulan ma klassikalist muusikat. Näiteks Bach'i. Need laulud on lihtsalt ilusad, kaunid, meloodilised. Paned lihtsalt silmad kinni ja naudid...
Kuulan veel ka selliseid teisi rahulikke ja normaalseid bände.. näiteks Red Hot Chili Peppers, The Beatles ja palju teisi, keda ma ei jaksa üles loendada.
Metali bändidest kuulan näiteks neid: Slpiknot, Dimmu Borgir, Metsatöll, Astarte, Månegarm, Therion, Tristania, Korn jt. :)
Nojah, see ei ole tegelikult tõesti nii jube :D

No comments:

Post a Comment

Pprrllalalaaaaa... :)